In vremuri de criza si razboi, ar trebui ca ANAF sa faca anchete serioase la BF-ul asta, ca numai BF nu a fost.
Mai bine am interzice dracu de tot acest fiasco. Prefer sa ramana preturile constant la nivel decent decat sa mai vad manevre din astea jegoase - scumpeste emagul un produs cu cateva luni inainte si apoi il readuce la pretul initial. Si nu e prima oara ca observ trendul asta de 4 ani.

BF real e doar in America, si cand e BF, e doar intr-o singura zi, nu doua saptamani cum se intampla la emag.
Si cand e BF, e BF frate, efectiv mii de clienti sparg usile magazinelor sa se ia la intrecere sa cumpere. Fiindca e o zi speciala odata numai pe an.
https://www.youtube.com/watch?v=DDhk6O5TSN0


Normal, intr-o tara cinstita, cand ai razboi la granita si ditamai criza energetica, trebuia sa fi avut reduceri in fiecare zi, si la facturi, si la mancare, si la produse de necesitate, dar poate si la electronice trebuiau sa fie preturi mai cinstite la nivelul salariilor din Romania.
Asta daca aveam politicieni (mai ales aia care se pretind ca sunt social-democrati and some ****) carora sa le pese de populatie si de nivelul de trai asa cum pretind la fiecare campanie electorala din 4 in 4 ani, preturile erau plafonate. Si afaceristii din privat sa fi fost cinstiti.

Numai ca noi nu traim intr-o tara cinstita, privatii sunt niste lacomi, iar politicienii sunt social-democrati doar cu numele si cu culoarea rosie a cravatelor. Mai devreme sau mai tarziu, lacomia o sa le vina de hac astora pentru ca modul lor indolent de a gestiona economia nu duce decat catre faliment si apoi ne trezim si cu niste extremisti auriti. Inclusiv privatii vor da faliment daca continua in halul asta pentru ca nu o sa mai le cumpere nimeni produsele intr-o tara aflata in colaps. Cine sa mai cumpere televizoare si smartphone-uri la preturile alea cand multi nu au cu ce sa-si achite facturile la curent, iar la mai multe debransari, se vor duce in cap si distribuitorii energetici, si apoi vor urma si marile lanturi de magazine sa dea faliment? Unii ultra-bogati au impresia ca nu vor fi afectati de criza asta pana cand veniturile vor fi pe minus.

Serios, eu sper sa nu mai existe BF niciodata in tara asta ca nu suntem capabili. Ce este american sa ramana la americani, la fel si Halloweenul si Sf. Valentine, ca si alea sunt niste glume proaste in Romania.