Incredibil ce bine arata multe scene, ar trebui sa le foloseasca ca demo-uri pentru ecrane OLED.
Si combat-ul devine tot mai interesant si divers, o surpriza foarte placuta .

Poate nu am ajuns inca la puzzle-urile cele mai grele dar pana acum nu mi s-au parut prea dificile.
Pacing-ul intre lupte si puzzle-uri e perfect, nu te lasa sa te plictisesti deloc.
Actorii sunt iarasi de nota 10, nu tin minte sa fi vazut asa multa emotie in alte jocuri.
Ca mici minusuri:
  • animatiile faciale in unele scene ar putea fi un pic mai bune, vazand ce bine le-au facut cele din Last of Us Part 1 & 2
  • camera putin prea apropiata de spatele personajului
Si dupa 14 or de joc nici macar un bug major; mici glitch-uri am observat dar polish-ul e la un alt nivel .

EDIT: Interview foarte interesant cu Santa Monica Studio: https://www.latimes.com/entertainmen...s-santa-monica .
Imi place ca aceeasi oameni care au lucrat la primele jocuri God of War sunt cei care lucreaza si la acesta.
Cred ca vom auzi foarte mult despre Eric Williams de acum incolo:
“I remember talking to someone from another game company, where they were trying to get me to leave. The said, ‘Do you just want to be known as the “God of War” guy for the rest of your life?’ That was your big pitch to dissuade me? Because yes, I kind of do.”