Quote Originally Posted by morphine View Post
Exact. Iar unele din ele sunt cu plata.

Dacă pot să iau cu 50% reducere în Decembrie, îl prelungesc cu un an, dar o să mă mai gândesc dacă îl prelungesc din nou în Decembrie 2023, cred că 99% nu...să vedem ce va fi în 2023, ce avantaje vor mai aduce pentru essential, etc...la câte abuzuri fac cei de la Sony, nu ar prea merita niciun ban.



Eu oricum sunt foarte pornit pe ei pentru faza cu minciuna despre streaming pe pc la lansare în România la abonamentul premium, am plătit diferența de 3 luni pentru un feature la un abonament premium, feature de care n-am beneficiat, am așteptat, nu s-a implementat, așa că oricum mai mult de 50% din preț nu sunt dispus să plătesc pentru prelungirea abonamentului.


Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
Da, dar dacă va fi ca anul trecut va fi valabila oferta doar daca nu ai abonament activ.

Nu am cumpărat nimic de la ei cu reducere până acum, nu am folosit nici măcar trial gratuit de 14 zile, mereu am plătit preț normal la abonamente. Momentan la mine nu este activ abonamentul, l-am lăsat special să expire pe 3 Noiembrie pentru o viitoare prelungire, după ce am dat redeem și download pe hdd-ul extern la jocurile lunii Noiembrie.