Quote Originally Posted by MRC View Post
Ce stiti de Boosteroid? Deja tot mai putine titluri care ma intereseaza sunt disponibile pe Geforce Now. Nu inteleg de ce nu vor studiourile sa isi adauge titlurile la GFNow? Eu as cumpara o gramada de jocuri de pe Steam, epic, Origin daca ar fi disponibile pe GFN, si ca mine sigur si altii. Aia sunt bani neincasati de studioul respectiv. Revenind la intrebarea initiala: boosteroid. A incercat cineva? Am o retinere ca serviciul nu e chiar legal 100% si nici sigur in privinta datelor care ar fi sa le introduc acolo. Si nu m-as baga in asa ceva desi e tentant din pct de vedere al titlurilor disponibile.

Unele titluri sunt în mentenanță...Call of Duty Black Ops Cold War și Warzone Caldera sunt în mentenanță la ei de luni bune...pe un pc sau laptop (eu folosesc un laptop allview Allbook Q cu procesor arm pentru streaming, ține și bateria mai mult, vreo 8 ore pentru streaming) îmi merge binișor din Microsoft Edge, dar calitatea este sub GeForce Now Starter.



Au servere inclusiv și în Kiev și dacă nimerești un server din locația respectivă nu va fi așa stabil, cel puțin astă vară streamingul era dezastru pe android, am un galaxy Tab S7 wifi și trebuia să rulez boosteroid din Microsoft Edge pentru android ca să se vadă cât de cât ok (720p youtube), în celelalte browsere de android sau în aplicația boosteroid de android calitatea era sub orice critică gen 144p youtube.



Recent, am observat că și-au îmbunătățit aplicația pentru android, am jucat fifa 22 și Injustice 2 dar calitatea tot nu e ce trebuie, după cum spuneam, sub geforce now starter.



Pe laptop, am testat în Edge: GTA IV, GTA V, RDR Online, Mafia Definitive Edition, MK X, Mk 11, Tekken 7, Just Cause 4, Tannenberg, Nba 2k21, A plague Tale: Innocence, astea au mers perfect. Acum, ce nu a mers cum trebuie: NFS Heat. La mine pe boosteroid NFS Heat are probleme cu salvările, noroc că am avut backup și am reușit să le dau restore, asadar pentru jocurile pe Origin unde aveți salvări, boosteroid nu e chiar cea mai bună alternativă.



La fel și cu jocurile EA luate de pe steam, la fel face fiindcă au nevoie de origin. Jocurile Call of Duty au mers cât au mers dar de când cu mentenanța prelungită, nu mă risc să le mai rulez, mai ales că la fiecare rulare când întru în joc trebuia să aștept să își facă shaderele.



Cu siguranță mai au destule de îmbunănățit.