Quote Originally Posted by lucicleric View Post
Problema e pricetag-ul.....niciun joc nu merita 70 de euro/ dolari pentru 10 ore de gameplay...oricat de extraordinar ar fi. Este o parere personala binenteles, dar in conditiile in care sunt jocuri mult mai lungi la acelasi pricetag, nu prea se justifica.
Astept SH sau vreo reducere considerabila.

Problema e price tag-ul la orice joc, in general, nu la jocurile "scurte".

Eu nu inteleg de ce lumea vrea in continuare jocuri de 60-120+ ore, eu nu le mai suport, prefer sa am de unde alege.
Si as alege oricand un joc mai scurt, dar care este unic pe tot parcursul, si nu repetitiv, de dragul de a dura mai mult.

Fiind genul care face cam 100% intr-un joc, au inceput sa ma dispere.
Aproape toate jocurile lungi sunt lungite total artificial.
Si aici imi vin in minte AC Origins si AC Odyssey. Valhalla inca nu am jucat.
Am curatat hartile alea pana mi-a dat sangele pe nas, si am facut-o cu trainer, pe PC. Cred ca pe consola muream de nervi.

Revenind la pretul de 70 euro, nu va pune nimeni sa luati jocuri la lansare.
Sunt surprins ca pana si reviewerii inca nu s-au obisnuit cu ideea ca un joc NOU este de fapt un open beta, platesti pret maxim ca sa descoperi buguri, efectiv lucrezi la patchurile care urmeaza.

Si al doilea lucru care pe mine ma deranjeaza: DLC-urile.
Daca voi ati terminat un joc la lansare, mai aveti chef sa va intoarceti peste un an, doi, la el?
Mi se pare ca abia acum a terminat AC Valhalla cu story DLCs, la 2 ani de la lansare!
1. Nu mai stii nimic din story, ia de cauta recap-uri pe youtube
2. Nu mai stii controlls/gameplay mechanics, ia de te reobisnuieste, citeste iar hints/mapping (am patit la Iki Island)
3. Stai cu jocul instalat timp de 1-2 ani, sau reinstaleaza-l la fiecare DLC lansat
4. Dupa ce ca ai platit jocul initial, ia de plateste fiecare DLC nou lansat.
5. Iti iei jocul in editie standard (in special cei care iau fizic, si apoi te oftici ca au scos goty/complete edition, in timp ce tu ai platit si jocul si dlc-urile separat. Colectionarii de jocuri fizice stiu ca un joc pe disc, fara dlc-uri, e aproape ca un joc digital...

Dau ca exemplu aici teapa luata cu Diablo 3 Ultimate Evil Edition. Credeam ca e jocul final, ca apoi sa scoata Eternal Collection.
Mi-e prea lene sa mai pierd vremea sa-l vand acum.

Din ce am vazut pana acum, Callisto Protocol mi se pare un joc horror atmosferic superb. Este exact ceea ce vreau de la un joc de genul asta:
o experienta liniara, cinematica, imersiva, fara mizerii de zeci de de ore repetitive.
A, are niste probleme la lansare, pe XSX si PC, ce e nou in asta?

Nu mai bine verificati backlogul ala, pana apar patchuri si discount la joc ?