Revin acum cu primele impresii la cald după ce am reușit sa îl termin
Pe departe cel mai greu joc pe care l-am terminat dar și cel mai frumos ( am fiori prin tot corpul)
O sa las aici câteva tips în caz ca se mai chinue cineva sa îl ajute ( eu am învățat pe propria piele cu peste 100 death cred si aprope renuntasem dar apoi am terminat act 1 si nu te mai da de la inceput te da din actul 2)
La început ar fi bine sa jucați prudent și sa nu luați damage ( toate viețile se transorma în up pentru viata și ar fi bn sa ajungeți cât mai repede la max cu ea care e 300%)
Toate cuferele care da malfunction sa le deschideți dar sa nu faceți mai mult de 2 defecte ca apoi se distruge din artefacte si incercati sa reparati cat mai repede)
O sa găsiți fabricator ,sa îl activați, în caz ca muriți va da de acolo cu viata full
Eu adunam aproape toți paraziții în afara de cei care da damage când aduni iteme sau folosești chei( am impresia ca e un max și la ei sau mor pe parcurs ca aveam unii de îmi mareau viata dar pe final nu mai era la 300% și eu nu iam omorât în mașinărie)
Arma cea mai buna e aceea cu câmpuri electrice ,tragi cu ea apoi poți sa te axezi sa te ferești de atacuri-le dușmanilor ( eu am preferat carabina si mitraliera la inceput ,max e lv 30 )
La artefacte mi sau părut bune adrenalinei leech ,mai era 2 care când stricam costumul sau îl reparam îmi dădea viata și abilități de lupta )
Și ultimul tips dacă nu aveți viata plina lăsați itemele de viata la urma și curățați toate camerele și asa vedeți ce strategia adoptați sa măriți viata ( cele mai bune sunt chelenge rooms ,primiți artefact ,și activați și modul online sa găsiți trup sa îl scanați)
Și dacă vreți True ending trebuie dus de 2 ori la capat