tekken e recunoscut pt faptul ca are multe combouri usor de legat si se poate folosi buttonmashing eficient,chiar si contra jucatori intermediari. multi de aceea nici nu stau sa il aprofundeze si il lasa balta.
ce-i drept e foarte frustrant momentul in care esti jucator novice, incerci sa legi niste chestii fara sa apesi la nimereala pe butoane si sa faci ceva cu logica, sa joci calculat totusi, in ciuda arsenalului mic de miscari pe care il detii,si vine unu care habar n-are ce face si te bate la buttonmashing din cauza combinatiilor usor de legat si incapabilitatea jucatorului celuilalt (novice)de a bloca in mod constant. tekken inseamna defapt mult mai mult de atat, paote fii fun casual dar si competitiv si echilibrat intre 2 pros.
oricum va invidiez ca aveti un arcade machine cu tekken6 in bucuresti, chestiile alea costa o avere, nici nu ma asteptam sa vad asa ceva in romania. ( am vazut si eu unul de tekken3 intr-un local aici in cluj acum vreo 7 ani )
din pacate vad ca topicul nu e prea frecventat, desi stiu ca jocul e asteptat de multi. cei care aruncati un ochi aici nu va sfiiti sa postati. macar sa facem o lista cu cei care vor cumpara jocul, poate facem un campionat cand apare![]()

Reply With Quote