Single post: Clubul colectionarilor
-
Member

Originally Posted by
dorin_star
ba fratzilor da ce avetzi mai cu mine ?voua vi se pare normal sa datzi 2 milioane in medie pe un joc la noi in romania.imi place sa ma joc cand am putzin timp liber am avut toate consolele de la playstation credeti-ma dar nu se merita sincer sa investesti in jocuri .mai tarziu nu le cresc valoarea asa cum fac timbrele sau vinurile vechi .mai ales ca la noi metalitatea este ca ce este vechi trebuie sa fie si ieftin.si gandestete cat timp a pierdut omul ala in fata televizorului in loc sa si-l petreaca cu o felmeie o calatorie o plimbare cu masiana sarituri cu coarda sau mai stiu eu ce sport.eu sincer daca asi fi invalid de la jumate in jos sa nu ma pot ridica din pat m-asi putea juca atata in rest nu stiu. e prea frumoasa viata si nu mi-asi irosio in fata unei console fie ia si playstation 10.va respect nu mi-o luatzi in nume de rau dar trebuie sa mai iesim si din casa .si apropo sa fiu mai exact este forba de pozele de pe lincul la care face trimitere Khan
Well, se pare ca tu nu ti-ai irosit viata nici macar trecand din cand in cand pe la scoala, dar ok, sa trecem peste asta.
Nu tre' sa dai 2mil pe un joc cand poti pur si simplu sa ti le cumperi din strainatate la preturi mai mici, si bineinteles daca le cumperi cu 1-2luni de la lansare le vei cumpara si mai ieftin.
Poate ptr tine nu merita sa investesti in jocuri, dar pentru cei care nu vor sa le descarce de pe net(unul din motivele care au dus la moartea jocurilor de pe PC) si pentru cei care pretuiesc un lucru original, MERITA.
Si ce te face sa crezi ca un colectionar de jocuri video/filme/ action figures/etc. nu-si traieste viata? Fiecare isi traieste viata cum ii place lui, nu cum le place altora. Tu consideri ca a trai viata inseamna sa mergi la padure, si sa manaci mici ascultand manele la maxim... poate altora le place sa se uite la un film, sa citeasca o carte sau sa joace un joc video.