Copile , sa stii ca nici timbrele si nici vinurile vechi nu isi tripleaza valorea dupa o saptamana dupa ce ti le-ai cumparat tu [-x . Mai documeteaza-te un pic si cauta niste jocuri sau console vechi pe ebay sau amazon si o sa vezi ca acuma valoreaza foarte mult . Si da cei drept cu un joc nu te poti imbata si sa incepi sa urlii cu prietenii ca ce tari sunteti ca si cu un vin vechi (care in cazul tau cred ca e unu de la bunica vechi de 2 ani). pe forum is multi oameni care muncesc si au familie da totusi colectioneaza jocuri cu care se pot distra si cu prietenii (de multe ori ma duc eu sau imi chem prietenii la o consola
) si nu e nevoie de un vin vechi , o bere sau o tuica
. si totusi daca nu te prea joci cum de ai PS3 ? Mai ales daca nu se poate moda (cred ca asa rau iti pare) si la cat de "mult" costa , din punctu tau de vedere (cred ca ai avut remuscari luni intregi ca l-ai luat ) . In fine , fiecare colectioneaza ce vrea , unii jocuri , u timbre si vinuri vechi si tot asa . Asta inseamna sa ai un hobby
. Asa ca , Have a nice day (sper ca nu terbuie sa traduc si asta)

). pe forum is multi oameni care muncesc si au familie da totusi colectioneaza jocuri cu care se pot distra si cu prietenii (de multe ori ma duc eu sau imi chem prietenii la o consola
) si nu e nevoie de un vin vechi , o bere sau o tuica
. si totusi daca nu te prea joci cum de ai PS3 ? Mai ales daca nu se poate moda (cred ca asa rau iti pare) si la cat de "mult" costa , din punctu tau de vedere (cred ca ai avut remuscari luni intregi ca l-ai luat ) . In fine , fiecare colectioneaza ce vrea , unii jocuri , u timbre si vinuri vechi si tot asa . Asta inseamna sa ai un hobby
Reply With Quote