Single post: Nvidia GeForce RTX 4060 / Ti, 4070 / Ti / SUPER / Ti SUPER, 4080 / SUPER, 4090
-
Admin
Antiohh: nu uita ca venim dupa niste crize de ne-a rupt pe toti. Si unii sunt super fericiti chiar si cu preturile actuale, avand in vedere ca acum nici macar un an gaseai placile video de top la preturi de 4-5x mai mari. Normal ca-mi doresc si eu la preturi mai mici, dar... stii vorba aceea? Bucura-te acum, ca poate mai vine o alta criza, alta nebunie, si o luam de la capat (vezi ce se intampla prin China)...
Pe de alta parte, daca faci o comparatie si iei in calcul inflatia, crizele actuale, daca te uiti un la 4070 Ti, avand in vedere ca e undeva peste 3080 Ti (plus extra features), si cu consum mai mic, si deja diferenta de pret nu mai pare asa rea. De exp. acum cateva luni un 3080 Ti sarea chiar si de 12.000 lei. Acum un 4070 Ti e vreo 7.000 lei (vazusem ceva pe la 6.000). Daca scot un 4070 pe la 3.500 lei, i'm all in. Vorba aceea, a fost mult mai scump 3070-ul...
Hai ca pentru mine cu upgrade-ul nu e asa grav, eu mai pot astepta. Dar sunt unii oameni care saracii asteapta si cate un an sa-si faca un sistem de gaming... pentru ca nu prea s-au putut atinge de nimic la pret bun.