Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Proiect Aquamonk

1. #102 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Monky le dai singur de mancare, sau ai aparate din alea care le setezi la ce interval sa arunce mancarea in apa ?
    Si si. Adica, am un Eheim Automatic Feeder, dar le dau putin cu el. In plus, anumite mancaruri nu prea se potrivesc la hranitoare automate (cum ar fi pastilele mai mari). Le las automat de 2 ori pe zi cate putin, in ideea ca se obisnuiesc ca vine mancarea in acelasi loc... si daca am vre-o urgenta si plec o perioada, sa nu ramana fara

Nu recomand nimanui sa lase doar automatic... unde mai e placerea de a-i vedea pe micutii piranha dupa mana ta ? Mai mult, cu automatic n-o sa poti niciodata sa dai viermusi sau libelule congelate... Vii nu stiu, ca n-am incercat, si nici nu doresc

In alta ordine de idei, am neglijat rau acvariul in ultima perioada, dar promit sa-mi fac timp. Mai ales ca a venit si ultimul shipment din .de. Din pacate, desi mi-am incercat iar norocul cu neoanele Dennerle, 1 din 4 este spart (fata de 4 din 4 data trecuta). Dar, tot e bine, nu ?

Sunt happy ca am reusit sa pun mana si pe mancare cu spirulina 36% (de la Tropical), ca a venit priza programabila prin Bluetooth (sa vedeti ce joc de lumini le fac )... in rest, am mai adaugat 10 neoni in acvariu (nici nu se observa). Plantele o duc cel mai prost, dar, ne ocupam in curand...

P.S. Atentie mare pentru cei care aveti pesti curiosi (corry, botia) si cumparati acele casute nuci de cocos pt. acvariu. Acum 2 zile am zis ca imi moare un botia in mana. A intrat pur si simplu cu capul prin una din gauricile acelea mici ale nucii si n-a mai putut sa iasa. Vreo 20 de minute m-am chinuit sa-l scot (chiar ma gandeam ca nu am ce sa fac si va trebui sa-i rup aripioarele din fata)... si spre final de-abia mai misca saracutul. Pana la urma mi-am facut curaj si i-am impins aripioarele cu o... surubelnita. Are niste urme demne de un veteran, dar l-am vazut azi la mancare. Sper sa-si revina. Nuca a fost aruncata deja. Beware...

P.P.S. Cu ocazia asta am aflat si eu ce arma redutabila are botia (de-aia nu se atinge nici-un alt peste de ei). Stiam ca botia machracantas are un adevarat cutit pe bot pe care-l scoate cand se simte amenintat, dar nu stiam ca si micutii botia kubotai au astfel de arme. Practic "mustatile" pe care le are sunt niste ace, arme in toata regula. M-a intepat de cateva ori de am zis ca nu e adevarat... imaginati-va ce ar face altui peste daca s-ar supara. Noroc ca ei n-au treaba cu nimeni (decat atunci cand incearca sa-i imite)
    Attached Images Attached Images img_4843.jpg img_4845.jpg botia_kubotai_1.jpg