Single post: God of War: Ragnarök
-
Senior Member
L-am jucat si eu, jucabil dar nu ma dat pe spate cu nimic. La cum imi aduc aminte precedentul mi-a placut mult mai mult! Grafica nu-i current gen ci ii previous gen, nici macar nu se apropie de Horizon FW.
Gameplay meh, deja prea RPG le fac astia pe toate, ma streseaza sa tin minte toate abilitatile si upgrade-urile armelor, rune, relic-uri, talismane etc.
Am facut si foarte multe misiuni secundare pe langa story dar spre sfarsit deja de abia asteptam sa-l termin, lungit aiurea uneori!
Naspa ca nu avem jocuri next/current gen, nici macar heptic feedback nu prea a avut, meh!
Acuma sa prind Callisto la un pret bunicel sa vad cum ii si ala dar since tare dezamagit is de generatia asta, jocuri ioc, toate-s cross gen si care nu-s arata ca naiba, Fosrpoken, si ala ii joc de generatie actuala? Se pot lauda astia cu Engine-urile lor, Unreal 5 si bla bla bla ca fac niste mizerii de jocuri.
P.S. cineva zicea ca nu a dat de nici un bug, am dat eu peste destule si bug-uri de alea ca trebuia sa dau restart checkpoint ca sa pot avansa si continua.