Single post: PS3 Modchip - Adevar sau Fictiune ?
-
Senior Member
POATE, dar numai POATE, baietii astia asteapta asteapta lansarea in magazine PS3 Slim ca sa spuna: "noua consola de la Sony moda de noi ... etc etc". Parerea mea ca daca nu apare o modare intr-o saptamana MAXIM 2 odata cu lansarea consolei n-o sa fie nici o modare veci. Pt ca baietii astia de la Sony baga tot odata cu lansarea consolei noul firmware 3.0 (din cate se speculeaza) si acolo o sa mai puna ceva noi nivele de securitate sau mai stiu eu ce. Deci baietii trebuie sa se inarmeze bine sa poate rupe noul asta firmware ca altfel tot n-au rezolvat nimic. Daca totusi o razbesc cumva o sa fie lovitura de gratie pe care o s-o primeasca Sony.
Cat priveste faza cu nu merita modarea ca vai ca e prea scump cu bluray-rw sau discuri sau mai stiu eu ce, de cate ori sa va mai zic: SE VA JUCA DE PE HARD. Nu or sa faca sa mearga cu bluray piratate pt ca nu e rentabil si nu se apuca nimeni sa faca asa. Nu stiu daca ati observat dar toate modarile s-au bazat pe o metoda cat mai ieftina, ca a fost PS1, PS2, PSP, Xbox, Xbox360...