Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS3 Modchip - Adevar sau Fictiune ?
-
Senior Member
Prin modare se poate implementa si posibilitatea rularii filmelor .mkv cu subtitrari. Si nu te gandi ca da pai asta faci, acum furi filme. Am dreptul daca am 10 filme bluray sau mai stiu eu ce sa le encodez in mkv si sa le pun pe noul meu hdd de 1 TB de pe Playstation 3 si sa le rulez direct de acolo fara sa fiu nevoit sa tot introduc discul, sa-l uzez sau mai stiu eu ce. Daca nu crezi un prieten al meu s-a intors din America si si-a achizitionat seria The God Father intr-o cutie de colectie de metal cu discurile foarte ingrijit ambalate si depozitate acolo. Nu mare mi-a fost mirarea sa vad in cutie, pe fundul ei, o carticica cu un cd. Pe carticica se explica cum se poate ripui (fara misto) respectivele discuri cu softul de pe acel cd si de asemenea inclus cu litere mari un cod pentru a putea face asta. DECI????