Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
25-08-2009 22:07 #3665 SP
Senior Member

Originally Posted by
mark``
Ok, la asta m-am gandit si eu dar aici apare o problema ce fac cu datele de pe laptop? Adica am si niste date pe el nu pot sa le sterg asa usor...Altfel clar, faceam cum ai zis tu. Desi o sa am 3 hdd de laptop cred ca totusi o sa-mi mai trebuiasca inca un al 4-lea hdd extern...era bine daca mergea numai sa scot hdd de 40, bag de 120 in ps3 si pun prin usb cel de 40 iar la consola si sa-l vada si mearga direct... Eventual se poate copia separat doar salvarile pe stick?
Sigur ca da, se pot copia salvarile separat. Demouri, filme, astea le poti downloada dupa lejer. Numai ca problema apare la jocuri cu savegameurile protejate. Si eu am backupuri la savegames pe un stick de 8giga. Dar de ex la killzone2 nu pot copia nimic.
Si nici asta nu stiu, daca poti cu optiunea de fullbackup sa copiezi si salvarile alea protejate (cred ca poti totusi).
Dar incearca sa iti stergi tot ce e inutil. jocuri de psn le mai poti downloada 1 data, demouri, filme, si astea le mai poti.
Gamedata nu afecteaza cu nimic, poti sterge se va instala din nou cand bagi jocu.Poti reduce semnificativ dimensiunea backupului.