Single post: SpamBox Reloaded :P
-
Senior Member
Quote:
Originally Posted by
DJ_Andrei Quote: Originally Posted by Cata25 Quote: Originally Posted by DJ_Andrei Quote: Originally Posted by Cata25 Quote: Originally Posted by DJ_Andrei Quote:
Originally Posted by Cata25
Quote:
Originally Posted by DJ_Andrei
Iti place sa ai ultimul cuvant. Esti patetic, mi-e mila de tine !
Știi, am spus-o mai mult la mișto, dar chiar cred că o să te vizitez la liceu. Atunci o să-mi fie milă de tine. Mereu �mi este c�nt �i văd cum �ncearcă să se scuze. Acuma vrei sa ma bati nu ?! Cum ai ghicit?
[/QUOTE]
Adica mai vii sau nu ?!
[/QUOTE]
Eee..sa zicem doar ca o sa fie interesant. Sunt curios daca o sa ai curajul sa te iei de mine, adica nu stiu ce relatii oi avea tu si cu cine o sa vii, dar sper sa ne luam doar noi doi. Oricum poate ma anunti si pe mine cand e. A si vezi ca invat dimineata, pe la maxim 8-9 sunt la scoala. Apropo doar asa tu la ce liceu esti, su de facultate ceva
!
[/QUOTE]
C�nd �ncepe anul, nu acum.
Nu mă plimb eu ca să-i bag mințile �n cap unui idiot.
Nu-ți spun c�nd că mi-e că-l suni pe tactu sau fugi.
[/QUOTE]
Adica pana la urma mai vii sau nu ?! Sigur o sa il deranjez pe tata pentru tine. Mie nu imi place sa fug, m-ai ales de cineva ca tine. Eu vorbeam ca atunci cand incepe anul o sa invat dimineata.
[/QUOTE]
Bine de știut. �ncerc să memorez astea pentru c�nd ne vom �nt�lni.
[/QUOTE]
Imi pare rau pentru calitatea postului. Sa chem tot forumul sau nu ?! Am zis sa nu pun ceva ce nu merita pe thread-ul despre clubul Dinamo !