Se pare că am reușit să transform secțiunea dedicată echipei Dinamo �ntr-un loc de ceartă cu alte 2 persoane.

Indiferent de ce aș spune, trebuie să recunosc că o mare vină o am eu, pentru că am intrat pe topicul dedicat dinamoviștilor.

Cum cei ce postează aici sunt �n mare parte suporteri �nfocați (ai fotbalului, nu numai ai echipei Dinamo), lucrurile au degenerat destul de repede.

�mi recunosc vina și �mi cer scuze persoanelor cu care am intrat �n conflict, Khan și DJ_Andrei.

�ncă odată nu am reușit să separ viața din cartier de această comunitate; iar c�nd am fost provocat am reacționat ca pe stradă, uit�nd că acum cuvintele mele vor fi citite de o �ntreagă comunitate, și nu doar auzite de prietenii și adversarii mei.

Doresc astfel să-mi cer scuze tuturor celor pe care i-am deranjat, și promit că nu voi mai posta pe acest thread mesaje provocatoare ce ar putea degenera �n altă ceartă.

�mi cer scuze și pentru mesajele private pe care le-am trimis, ele fiind scrise cu aceiași mentalitate idioată de cartier �n minte, pe care am folosit-o și mai sus.