cred ca ce vrea GeOKeR sa spuna este ca se simte nevoia unei sectiuni pentru newbies in materie de console sau useri mai noi care au nevoie de raspunsuri la intrebari simple sau care nu stiu ce consola sa achizitioneze. sa nu credeti ca o spun cu rautate. am intrat pe topicul acesta pentru ca am crezut ca se discuta despre PS3 Slim, se dau linkuri, se comenteaza stiri/zvonuri, etc. in schimb, va vad cum va mirati/certati daca e 1299RON la flamingo sau nu si daca e slim sau nu. sorry, dar din punctul meu de vedere acest tip de posturi, chiar daca are legatura cu PS3 Slim, nu are nici o utilitate/finalitate aici. intr-adevar, momentan nici nu avem o sectiune pentru newbies, insa parerea mea e ca, avind in vedere expansiunea comunitatii, ar trebui creata una (pentru fiecare consola) si acolo s-ar putea discuta fara nici o problema de preturi/metode de achizitie, chestii tehnice de baza, etc, fara sa fie invadate alte topicuri cu intrebari si discutii care nu isi au rostul pentru userii mai vechi.

ideea este de a respecta pe toata lumea. userii noi ar trebui sa beneficieze de aceasta sectiune unde sa-si poata ostoi curiozitatea si eventual expune entuziasmul fara sa ii deranjeze absolut nimeni, iar userii vechi sunt scutiti de aceeasi 'placa' pe care au mai vazut-o/auzit-o/citit-o de atitea ori pina acum. este vorba de respect reciproc, nicidecum de altceva. sper ca nu am jignit pe nimeni si s-a inteles ce am vrut sa spun. multe alte forumuri apeleaza la solutia aceasta (xbox-scene si altele dar asta imi vine acum in minte), asa ca ar fi o idee buna, zic eu, daca s-ar decide infiintarea acestor sub-sectiuni si in comunitatea noastra.