Quote Originally Posted by h0stile View Post
cred ca ce vrea GeOKeR sa spuna este ca se simte nevoia unei sectiuni pentru newbies in materie de console sau useri mai noi care au nevoie de raspunsuri la intrebari simple sau care nu stiu ce consola sa achizitioneze. sa nu credeti ca o spun cu rautate. am intrat pe topicul acesta pentru ca am crezut ca se discuta despre PS3 Slim, se dau linkuri, se comenteaza stiri/zvonuri, etc. in schimb, va vad cum va mirati/certati daca e 1299RON la flamingo sau nu si daca e slim sau nu. sorry, dar din punctul meu de vedere acest tip de posturi, chiar daca are legatura cu PS3 Slim, nu are nici o utilitate/finalitate aici. intr-adevar, momentan nici nu avem o sectiune pentru newbies, insa parerea mea e ca, avind in vedere expansiunea comunitatii, ar trebui creata una (pentru fiecare consola) si acolo s-ar putea discuta fara nici o problema de preturi/metode de achizitie, chestii tehnice de baza, etc, fara sa fie invadate alte topicuri cu intrebari si discutii care nu isi au rostul pentru userii mai vechi.
Ai perfecta dreptate si eu sunt pentru infiintarea acestor thread-uri pentru newbies.

Uite, si eu intentionez sa cumpar PS3 si vreau sa aflu si eu cum sa fac un cont ca sa fie cel mai bine pentru mine, de unde sa cumpar jocuri mai ieftine, ulterior voi vrea sa aflu cat mai multe despre PS3. Sincer va spun acum ca mi-e si lehamite sa intreb undeva pentru ca stiu ce se va intampla :

1. Vor sari n useri sa spuna ca sunt "noob" si sa dau search pe Google. Ca doar comunitatea asta exista doar ca sa isi expuna colturile de vis, colectiile personale si sa primeasca "thanks". Nu e ca sa ne ajutam unul pe altul.
2. Vor sari n+1 useri sa spuna sa folosesc functia search pe forum. Si va spun ca am folosit-o, dar din sutele de post-uri pe 40 pagini gasite voi sta sa caut cel putin 2-3 ore. Dar hai, sa o folosim...
3. Vor sari alti n+2 useri care sa faca misto de tine ca esti ignorant, ca nu stii lucrurile pe care le stiu ei. Si din nou, du-te pe Google daca nu ai ceva de spus constructiv pentru ei.

Si uite asa ne integram noi in grupul mare CG...

Spun inca o data sunt de acord cu infiintarea unui thread pe fiecare sectiune de console in care sa se explice tot ce trebuie unui user la inceput.
Exemplu, cum sa iti faci un cont PSN/Live, cum sa reincarci contul PSN sau cum sa cuperi puncte Live/Gold. Tot ce va trece prin minte si tot ce intreaba un user nou venit cel mai des.

Eventual la PS3 FAQ sau Xbox 360 FAQ primul post din fiecare thread sa fie modificat si introduse aceste date acolo. Asa poate inainte ca cineva sa intrebe ceva, va citi acele informatii si nu va mai deranja pe nimeni cu aceeasi intrebare fumata si enervanta.

Haideti aratati ca suntem o comunitate si faceti ceva si pentru user-ul newbie, ca si el merita sa stie cat mai multe despre consola achizitionata sau ce va urma sa fie achizitionata.

P.S. La ce am enumerat mai sus pot spune ca nu toti userii/senior useri/mozi se comporta asa. Dar sunt de ajuns cei care o fac, si este mai mult decat suficient sa strice impresia celor nou veniti despre acest grup de consolisti.