M-am apucat foarte tarziu de joc, banuiesc ca aproape toti l-ati devorat deja.
Pentru mine este net superior celui din 2018, intr-adevar putin cam lung main path-ul dar nu mi se pare nimic exagerat.

Dpdv grafic este un feast pentru mine, ori unde am jucat originalul din 2018 pe PS4 vanilla nu stiu, dar in Quality mode + 40fps este exact ce trebuie pentru mine.
Nu este totusi la nivelul Horizon FW, jocul acela chiar arata fabulos in comparatie cu orice.
Nu avea cum sa ia GOTY niciodata in defavoarea lui Elden Ring, dar per total il consider un joc extraordinar. Poveste buna, personaje cum doar in God of War pot exista, lume destul de variata.

As avea de reprosat totusi un singur lucru. Prea multi mobi banali, prea multe encounters lipsite de stralucire. As fi preferat sa fie mai multe boss battles din acelea epice ca in primele titluri de pe PS2/PS3, la un moment dat m-am plictisit sa omor viermi si libelule si sa-mi comenteze Mimir cu o intensitate ca si cum m-as fi luptat cu Zeus la fiecare encounter.

A si... rea idee sa ma apuc sa fac platina la jocul asta, sper sa le apara zona zoster alora care au facut design-ul la cei 2 bosi Starolfr the Troublesome si Bodvar the Fierce.
Fabuloasa lupta, in conditiile in care joc pe dificultate medie, nu vreau sa ma gandesc cum se simte pe Hard...