Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Tagul de premium indică doar ca jocurile alea au niste beneficii in plus pentru premium, nu înseamnă ca nu sunt disponibile la extra. Ati înțeles voi greșit, poate e confusing și cum sunt marcate.
De exemplu daca un joc poate fi descărcat din catalog dar și streamed în același timp (vezi yakuza), va apărea cu tag de premium, dar poate fi descărcat cu extra.
Nu stiu daca este adevarat sau nu ce spui tu dar nu neaga ce am dedus eu mai sus. Eu am abonament Extra si nu merge instalat yakuza 3 remastered (de exemplu).

LE: Sincer ma gandesc daca nu cumva intentionat fac toata treaba asta asa confuza ca sa nu iti mai bati capul si sa cumperi premium direct. Spun asta pentru ca deja mi-a scos peri albi faza cu upgrade-ul jocurilor: am discul de ps4, fac upgrade la versiunea de ps5 si ba imi pune iconurile unu langa altul cu un scris f mic jos care e de ps5 si care e de ps4 si ajung sa dau pe ps4 si sa inceapa instalarea, sau mai rau de fiecare data cand bag discul incepe instalarea desi am versiunea de ps5 instalata.