Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
Salut. Veti aduce ac mirage collectors case ?

Salut! Inca suntem in discutii cu furnizorul si Ubisoft, deoarece inca nu este suficient de clar partea legata de joc. Intr-un beautyshot apare ca include jocul si pe de alta parte ni se spune ca nu are.


Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
Sper să fie locul potrivit să întreb. La precomanda Diablo IV se primește cumva cod de Early Access? Blizzard tocmai a anunțat că cei care au dat precomandă ar trebui să fie eligibili să primească acces la Open Beta. Eu am dat precomanda pentru varianta simplă de PS5.
Salut! Asteptam sa primim si noi confirmarea legata de bonusul pentru Open Beta.


Quote Originally Posted by Mediocre View Post
Salut. Precomenzile (Playstation VR2) se livreaza in functie de data la care a fost plasata precomanda? Sunt sanse sa primesc casca pe 22 daca comand astazi sau maine? Momentan am o precomanda la emag insa cei cu care am vorbit nu au stiut sa imi spuna pe ce data voi primi produsul (comandat pe 30 ianuarie) si ca nu pot garanta primirea pana la o anumita data. Am luat concediu in mod special pentru a ma putea bucura de produs dar nu am experienta cum e cu precomenzile. Multumesc!
Salut! Noi in mod normal confirmam si predam precomenzile la curieri cu o zi inainte de lansare. Totusi, daca maine plasezi precomanda prea tarziu, s-ar putea sa nu fie expediata in timp util.