Single post: Ce fel de tara este Romania?

  1. #3156 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    https://www.hotnews.ro/stiri-politic...tributiile.htm
    Judecătorii Curții Constituționale au respins marți, sesizarea făcută de USR și Forța Dreptei pe legea securității cibernetice. Astfel, proiectul de lege care extinde atribuțiile Serviciului Român de Informații va merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis.
    Proiectul de lege privind securitatea și apărarea cibernetică este unul contestat atât de opoziție cât și de Asociația pentru Tehnologie și Internet (ApTI) care a avertizat că ar transforma furnizorii de servicii de securitate cibernetică în delatori profesioniști și ar permite acces sporit și discreționar către SRI ori MApN la problemele de securitate și la datele persoanelor private.
    „USR nu poate accepta ca România să fie transformată de Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă într-o republică a securiştilor, precizează formaţiunea”, susținea USR într-un comunicat de presă.


    Nicio reactie, protest, nada.Niciun breaking news pe nicaieri.
    Societatea este asadar o masa amorfa "impinsa pe scari" de diverse grupuri de interese fie ca e vorba de psd, ong-uri, etc. sau ca e vorba de pensionari sau tineri frumosi si liberi corporatisti.
    Pe mine n-o sa ma mai vedeti la vot ever , m-am lamurit inca o data ca ce "trebuie" sa se intample se intampla oricum.
    Attached Images Attached Images ourdemocracyhasbeenhacked.jpeg