Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
Daaa ! Comparatia trebuia sa fie facuta cu PSVR1 ca sa fie …mere cu mere
Sincer, comparația aceea aș fi înțeles-o.
Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
Oare de ce configuratie de PC si de ce spatiu de lucru ai nevoie pt a rula corect Vlave Index de 1079eur .
Nu sunt deloc fan Valve Index. Singurul lucru care-mi place de la Valve e Steam VR-ul. Also, eu n-am avut joc la care să nu facă față 3070-ul meu, care are niște ani deja, și nu costă o avere.
Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
Bag mana in foc ca si tipul asta de aici stie ce vorbeste, la ce colectie are baiatul !
Îl știu, inițial am oprit video-ul după primele 15 secunde, pentru că a început foarte prost cu "Thank you Sony for sending me this review copy". Dar, față de alții, măcar a vorbit de "Fake 120Hz" (care sunt de fapt 60Hz și crează ghosting), de "Screen Door Effect" (m-a distrat că a băgat și faza cu "Dar nu care cumva să nu cumpărați PSVR2 considerând asta), a spus clar "unfortunately Sony decided to use the old fresnell lenses", a vorbit despre glare and god rays, a mentiont că "sweet spot is not so good", etc... Deci da, cred că ai dreptate, știe despre ce vorbește.

Anyway, nu e rolul meu aici să vorbesc numai de rău despre PSVR2, doar că am observat cam multe opinii de genul "Wow, e de la Sony, deci e incredibil, e perfect!". Eu la Oculus Quest 1 am renunțat tocmai din cauza problemelor OLED (care văd că au rămas și după atâția ani la Sony), la Quest 2 am renunțat din cauza fresnell lenses și screen door effect and stuff, la Index nu m-am aruncat pentru că mi se pare horror să dai atâția bani pentru VR cu fire... Prin urmare, eu personal, până nu văd zeci de super titluri care să te facă să vrei neapărat să le joci pe PSVR2 (și să nu ai alternative), nu am nici cel mai mic motiv să dau o căruță de bani pe așa ceva. Mai departe, fiecare face cum crede mai bine. După ce apar ceva titluri, cel mai probabil o să comand și eu de la eMag, și am 30 de zile (sau 60) să mă decid dacă merită. În acest moment, for me: definately not!