Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
11-03-2023 19:43 #5304 SP
Banned
nu sunt un caz special. am avut PS4 fat bundle - + controller + 2 jocuri . după 1 an și 8 luni in timp ce mă jucam sa oprit și mort . dus la garantie și am avut 2 opțiuni - schimb cu altul , iau banii. doar ce aparuse PS4 pro deci am luat PS4 pro. pe care îl am și în ziua de azi .normal garanție 2 ani de la predare. și acum vorbim logic - pachet cumpărat , stricat ceva indiferent de timp, schimbat cu altul nou ( atenție nu reparat cel puțin o componenta din pachet ) este normal sa ai garanție noua de 2 ani deoarece este un alt produs NOU. daca din pachet îți repara o componentă atunci garanția continua . lan3 reparatii de același gen la același produs ai drept de schimb cu altul nou sau banii . DACA intre timp - ai garanție extinsă - nu se mai produce acel produs magazinul îți oferă banii sau produs din aceași categorie dar modelul nou produs cu bine-nteles garanția de 2 ani din momentul predării. dar ai pe ANPC.ro legislația pe care o poți consulta și așa poți vedea și ce drepturi ai . foarte important in momentul in care ai ceva probleme .
p.s. eu mi-am exercitat în cunoștință de cauză de foarte multe ori drepturile de consumator fata și de Altex , eMag, etc direct la ei sau cu ajutorul anpc-ului ( cînd în anumite cazuri sumele erau mari ) . in 100% din cazuri am obținut schimbare + vaucher sau alte beneficii pentru deranj sau banii înapoi . chiar în cazul acesta de schimb am un vaucher se 100 lei cel care a fost în promoție acum câteva zile . totul se rezuma la cunoașterea drepturilor și a obligațiilor .