nu sunt un caz special. am avut PS4 fat bundle - + controller + 2 jocuri . după 1 an și 8 luni in timp ce mă jucam sa oprit și mort . dus la garantie și am avut 2 opțiuni - schimb cu altul , iau banii. doar ce aparuse PS4 pro deci am luat PS4 pro. pe care îl am și în ziua de azi .normal garanție 2 ani de la predare. și acum vorbim logic - pachet cumpărat , stricat ceva indiferent de timp, schimbat cu altul nou ( atenție nu reparat cel puțin o componenta din pachet ) este normal sa ai garanție noua de 2 ani deoarece este un alt produs NOU. daca din pachet îți repara o componentă atunci garanția continua . lan3 reparatii de același gen la același produs ai drept de schimb cu altul nou sau banii . DACA intre timp - ai garanție extinsă - nu se mai produce acel produs magazinul îți oferă banii sau produs din aceași categorie dar modelul nou produs cu bine-nteles garanția de 2 ani din momentul predării. dar ai pe ANPC.ro legislația pe care o poți consulta și așa poți vedea și ce drepturi ai . foarte important in momentul in care ai ceva probleme .
p.s. eu mi-am exercitat în cunoștință de cauză de foarte multe ori drepturile de consumator fata și de Altex , eMag, etc direct la ei sau cu ajutorul anpc-ului ( cînd în anumite cazuri sumele erau mari ) . in 100% din cazuri am obținut schimbare + vaucher sau alte beneficii pentru deranj sau banii înapoi . chiar în cazul acesta de schimb am un vaucher se 100 lei cel care a fost în promoție acum câteva zile . totul se rezuma la cunoașterea drepturilor și a obligațiilor .