L-am pornit si eu pe Xbox de curiozitate - nefiind fan al seriei absolut deloc.

Am ramas surprins cand am vazut ca trebuie sa te loghezi cu contul de blizzard si fara asta, nu puteai sa pornesti jocul.
Si spun asta pentru ca stiu ffff multi oameni absolut scarbiti de lucrul asta in jocurile Ubisoft, care au cumparat AC-uri sau alte jocuri si doar pentru ca-i obliga sa se logheze la pornire, ieseau din joc si-l stergeau fara sa joace vreo secunda.
Dar desigur, in alte parti e in regula

Despre joc...numai de bine. L-am sters dupa 10 minute. Efectiv super boring, pentru mine, desi am dat skip peste toate cutscenes care oricum nu ma interesau.
Combat super banal - la inceput, desigur, pentru ca ma astept ca dupa zeci de ore sa ai mai multe miscari si totul mai rapid - cu un singur buton de atac, care are si o animatie groaie, fara un dodge sau ceva de genu, doar cu ceva dash care are nevoie de regenerare dupa fiecare use.
Am ajuns in primul oras, am vorbit cu aia, am plecat, am gasit drumul blocat, am inchis jocul si l-am sters.

Grafic, cred ca e la nivelul unui joc de PS3, maxim PS4 (desi mai degraba tinde spre un joc de mobile, netexturat - dar nah, asta a fost decizia lor artistica), desi am jucat indie-uri mult mai detaliate si mai "aratoase".

Stiu...stiu...lumea nu joaca pentru grafica dar la cum arata, ar trebui sa mearga si pe Xbox One fara nicio problema (si da, ma refer la ala original) in cel putin 1440p, asa ca nu inteleg de ce nu merge in 8K pe PS5/XSX.

Anywho. Nu e de mine