@IsNotMe: eu sunt fan Porsche, arată fain video-ul. Nu mai țin minte care circuite arată bine la apus. Ai cumva cască VR?


Duminică am jucat puțin GT7 ca să văd cum e noua implementare pentru controlul mașinilor. Poate a trecut prea mult timp de când am jucat GT7 (ultima dată a fost prin ianuarie), dar mi se pare că mașinile se comportă mai bine acum. Cred că ajută mult și în cursele online. Din păcate comportamentul în online e urât, se găsește mereu câte un idiot să intre în tine sau să încerce să te dea afară din cursă. Unul claxona de zor când îl depășeam. E păcat că marea majoritate nu dau doi bani pe respectul față de ceilalți jucător, indiferent cât de slabi sau de buni sunt. Dintr-o cursă de 20 de jucător au terminat 11 pentru că cei 9 au ieșit (o mare parte au ieșit din cauza altora). Unul era pe primul loc, probabil cineva l-a acroșat, omul s-a supărat și a ieșit. Era chiar bun, dar nu te poți apăra de prostie sau invidie.


Am intrat și ca să mă întrec cu Sophy, dar se pare că AI-ul Sophy a fost disponibil doar în martie și am ratat ocazia să joc cu AI-ul...