Single post: Job-uri Full Remote
-
Admin
Eu unul am reusit sa ajung sa lucrez remote in proportie de 98%, de ani buni (chiar dinainte de pandemie). Insa e super complicat, mai ales pe jobul meu (unde vrei nu vrei trebuie sa ai contact fizic cu toate cele - servere, calculatoare, piese, retea, etc.). Din pacate, genul meu de job nu poate fi aplicat la ce vrei tu, decat poate daca gasesti acolo unde te muti. E imposibil sa faci asta fiind la mii de km distanta.
Ti-as recomanda sa cauti pe la corporatiile mari din afara, chiar daca incepi pe bani mai putini. Sau vezi acolo local ce gasesti. Ia-ti gandul la job in Romania daca te muti acolo, pt. ca salariile sunt prea mici aici (in general) pentru a face fata unui lifestyle pe undeva unde faci surf la ocean and stuff.
Sau, uite o alta idee... angajeaza-te la firma prietenei tale. Sorry, nu stiu cu ce se ocupa, dar banuind ca vinde niste produse, cu siguranta o sa-i prinda bine experienta ta in vanzari, foto, video... Apuca-te si ocupa-te sa-i cresti business-ul pe online. Marketing, vlog-uri, reviews la produse, awareness cat mai mare pe social media, baga-te pe Amazon, eBay, etc... Toate operatiunile astea le poti face de oriunde ai fi. Si asa, cresteti impreuna.
Bafta!