Eu unul am obosit psihic cu petitia asta.La vremea respectiva cand monky era la computergames , m-am agitat mult de tot pt cauza asta.Pusesem mult suflet ca sa zic asa . Nu aveam consola dar mi se parea o nedreptate mult prea mare .Cu timpul m-am resemnat si mi-am dat seama ca este o lupta cu morile de vant
.D'atunci am ramas si cu o mare sila pt retailerii din domeniu (produse la preturi nesimtzite + implicare pt a ajuta comunitatea 0 ) si nu mi-am mai cumparat nimic din tara
...Doar pcgarage si mediadot (parca ) au luat atitudine atunci ne mai comercializand console sony si microsoft .Si acum daca e sa iau ceva hardware iau de la pcgarage . Am ramas cu o parere buna despre ei pt ca au incercat sa faca ceva ...
Sper sa nu-mi sara in cap iar userii "vechi " ...ca ce te bagi tu bai incepatorule ??!!Mars de pe forumul nostru nou-venitule !cu offtopicurile tale .
De fiecare data cand este vb de petitzia asta imi amintesc un banc de pe threadul ala ( long long time ago in a far far galaxy)....bancul cu cazanele de zmoala din iad . Iar ala unde erau romanii nu era pazit de nimeni ..."nu-i problema , aici sunt romanii daca incearca vreunul sa iasa il trag ceilaltzi in jos !!" .Cam asa a fost si pe vremea aia , imi aduc aminte ca era sustzinere din partea comunitatzii de afara (forumuri , bloguri , site-uri ) care sustzineau cauza , iar in tara pe unele forumuri "ce v-atzi gasit ma voi acum ca n-avetzi drepturi .Si asa avetzi prea multe si vedetziva de treaba voastra " .Ceva in genul asta . Romanii nostri .
Eu nu zic sa nu faci nimic . Spor la treaba si nervi de fier .Daca reusesti sa misti o rotita cat de mica ai in mine un soldat credincios care e alaturi de tine si te ajuta si el cum poate .
Pt mine petitia a fost o experienta de viata extraordinara .M-a trezit la realitate,mi-a adus aminte in ce tara traiesc si cat de mic sunt !
Peace people! Si sa avem bafta![]()

.La vremea respectiva cand monky era la computergames , m-am agitat mult de tot pt cauza asta.Pusesem mult suflet ca sa zic asa . Nu aveam consola dar mi se parea o nedreptate mult prea mare .Cu timpul m-am resemnat si mi-am dat seama ca este o lupta cu morile de vant
Reply With Quote