Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
Presupun că Altex are contract cu Cargus, și mie tot Cargus mi-a livrat comenzile Altex. Eu nu mă aștept să primesc precomanda la Diablo IV chiar pe 6 iunie, care e oricum în mijlocul săptămânii, dar vreau să-l joc la sfârșitul săptămânii. Poate cei de la Altex ar trebui să mai vorbească cu Cargus legat de precomenzi. Cei din orașele mari se așteaptă să primească precomenzile așa cum s-a promis.
Prima data a fost problema la Altex cu receptia marfii, nu stiu ce incurcaturi au facut pe acolo. Am facut si sesizari la altex si oamenii erau in aer, habar nu au sa ofere o informatie concreta, imi serveau numai mesaje stas pentru clienti prosti, ei saracii nci de termenul de precomanda nu au habar. Singurul care a fost cel mai de ajutor a fost colegul de aici de la altex.
Cargusul, daca voiau, puteau livra lejer sambata, dar de ce cand se putea si luni. Nu inteleg, deja majoritatea lucreaza maxim 4 ore si sambata, sunt ore la multi ori platite dublu ori recuperabile, se putea rezolva dar in fine..
De exemplu, intamplare cu baiatul de la cargus azi. Eu fiind la munca (pana la 15:30), nu aveam cum sa ridic comanda de acasa, in niciun caz, nu aveam decat sa fac cale intoarsa la colet. Si l-a sunat prietena pe curier sa mearga ea, din timpul ei, sa il caute pe unde e, adica sa ii faca ea treaba doar ca sa ia coletul, sa fie mai simplu, si dansul nu a fost de acord ca cica are prea multa treaba. Poftim logica.