Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
27-08-2009 13:10 #1495 SP
Junior Member
Am cautat dupa fluvel pana am ametit, dar int-un final am gasit vata pt. filtre de acvariu de la SERA care, dupa cum a "urlat" vanzatoul de la pet-shop, e pe locul 5 mondial
si s-a declarat insultat ca mie imi trebuie fluval sau harnes. Pe bune n-am mai vazut un om asa de entuziasmat care sa tina atat de mult la calitatea consumabilelor
Pachetul are 100 gr. si e la 13 ron.
Asa... si cum a urmat sa desfac pachetul, mare mi-a fost uimirea ca e exact ca vata din cartusele originale. Mi-am indesat-o in cartus, am pus liquid si merge brici. Cu pachetul asta, la un calcul estimativ...o sa am provizie pentru vreo 5-6 ani
poate intre timp renuntz si la evaporat
Cu atata satisfactie schimb vata din cartus, acum chiar nu dau 2 bani sa ma chinui sa o clatesc s-o usc sa fac refill. Acum chiar nu mai merita sa ma chinui cu pliculetele de ceai 
Ca si e-lichid tolerez foarte bine RY4 simplu sau combinat cu putin redbull, asta pe langa my fauvorite Tobacco, la care nu pot renunta
De asemenea o sa incerc si Marlboro tot de la dekang, care mi-a dat cele mai mari satisfactii "culinare" si bugetare