Am cautat dupa fluvel pana am ametit, dar int-un final am gasit vata pt. filtre de acvariu de la SERA care, dupa cum a "urlat" vanzatoul de la pet-shop, e pe locul 5 mondial si s-a declarat insultat ca mie imi trebuie fluval sau harnes. Pe bune n-am mai vazut un om asa de entuziasmat care sa tina atat de mult la calitatea consumabilelor Pachetul are 100 gr. si e la 13 ron.
Asa... si cum a urmat sa desfac pachetul, mare mi-a fost uimirea ca e exact ca vata din cartusele originale. Mi-am indesat-o in cartus, am pus liquid si merge brici. Cu pachetul asta, la un calcul estimativ...o sa am provizie pentru vreo 5-6 ani poate intre timp renuntz si la evaporat Cu atata satisfactie schimb vata din cartus, acum chiar nu dau 2 bani sa ma chinui sa o clatesc s-o usc sa fac refill. Acum chiar nu mai merita sa ma chinui cu pliculetele de ceai

Ca si e-lichid tolerez foarte bine RY4 simplu sau combinat cu putin redbull, asta pe langa my fauvorite Tobacco, la care nu pot renunta De asemenea o sa incerc si Marlboro tot de la dekang, care mi-a dat cele mai mari satisfactii "culinare" si bugetare