Au mai fost discutii din astea si vor mai fi. Mereu se pierde din vedere un lucru: pe piata exista deja 2 console relativ puternice lansate de Sony si Microsoft. Pentru cei care vor si mai mult exista PC dar la mult mai multi $$$.

Nintendo a ales sa nu intre in cursa asta, de fapt nu cred ca a fost niciodata, asa ca nu alearga dupa terraflops, 8K si alte cele. Nintendo ofera experiente de gameplay si nu neaparat vizuale (desi avand in vedere ce hw foloseste BotW si Tears arata impresionant).

Si apoi vine inca un lucru: pana acum cateva luni aveau singura consola portabila care chiar functiona si livra ce promitea. Fara sa se incalzeasca excesiv si care in unele jocuri tinea si pana la 6 ore (testat de mine).

Intre timp a mai scos Valve al lui Steam Deck si a mai schimbat un pic piata, dar fara anumite exclusivitati cum au alte platforme e greu sa atragi multa lume in tabara ta.

Ar fi fain un switch 4K cu raytracing? Sigur! E tehnic posibil sa-l faci acum fara sa se incalzeasca si sa isi termine bateria in 30 de min? Sub 400 de euro?

Momentan cine isi ia switch o face pentru ca vrea sa joace jocurile nintendo cu experientele pe care nintendo le creaza si o face in continuare bine. M-am jucat si eu cat am avut switch si sincer nu am plans dupa o grafica mai buna, efectiv nu am simtit nevoia. E la fel cum ma intorc cu placere in Mass Effect si ma bucur de el, e o experienta faina care nu are nevoie de eye candy.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk