Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Summer Game Fest 2023
-
Senior Member
Ma fortez sa astept si conferinta Microsoft ca sa fac rage dar, urmaresc E3-uri si conferinte de cand exista ele si sincer nu ii inteleg pe astia de ce procedeaza asa..
Pai bine ma, imi creezi hype si-mi arati la E3 acum 1-2 ani niste AAA-uri, fie ele si niste CGI-uri, iar apoi imi vii doar cu Indies?
N-am o problema cu ele, ok, ne toleram reciproc, exista acest segment, dar in fiecare an mi se pare ca vin tot si tot mai mult cu desene animate.
Inteleg problemele pe care le au toate studio-urile dar arata-ma ma o poza noua din Stalker, arata-mi un placeholder de dragon din Dragon Age, arata-mi ceva care sa-mi tina interesul viu pentru jocurile voastre.
Erau ani in care n-aveam un moment sa merg la baie in timpul unui E3, aratau minuni dupa minuni pe mizeriile alea de X360/PS3 si acum au la dispozitie consolele actuale si atatea tehnologii moderne si ei imi arata desene animate si jocuri de mobile...
In fine, multa umplutura, au aratat 2-3 jocuri interesante pe care le astept, dar in rest mult nimic despre nimic...