Single post: Doom Eternal
-
Member
Jocul e 9-9,5/10 din punctul meu de vedere (iar eu sunt foarte exigent). Parerea mea este ca trebuie sa inveti quick swappingul ca sa te poti bucura de gameplay cu adevarat, care este senzational - de aceea recomand sa jucati pe PC cu mouse si tastatura daca aveti ocazia, cu controllerul e cu totul alt joc. Mie in general nu imi plac FPS-urile, Doom 2016 mi s-a parut doar decent, dar punctele slabe, flamebelchul si verticalitatea introdusa in combat fac din acesta un joc de ritm si strategie. Nu mai vorbesc despre designul monstrilor, al locatiilor (foarte diferite intrele ele, nu aceleasi culori spalacite din doom 2016) si coloana sonora... Punctul forte fiind gameplayul, Doom Eternal are un grad foarte mare de rejucabilitate, cu moduri din ce in ce mai dificile si arene special concepute pentru cei care vor sa treaca la ,,next lvl,,. Singura plangere pe care o am e referitoare la bossfighturi, care ar putea fi mai bune (acesta este si motivul pentru care nu am dat 10). Intr-adevar, probabil nu este un joc atat de bun pentru gamerii super casual, pentru ca trebuie sa joci ,,intr-un anume fel,, (cum se plang unele persoane), dar tocmai acest lucru face jocul atat de bun. Daca nu te folosesti de majoritatea mecanicilor pe care ti le ofera, mori repede (la nivele mari de dificultate). Esti obligat sa inveti gameplayul.