Quote Originally Posted by Antiohh View Post
Am inteles. La resigilate mai are sens. Mai era si o promotie la emag intr-o perioada cu 20% extra la multe produse resigilate. Bine, eu am mai avut probleme cu resigilatele (accesorii schimbate care desi se potriveau, nu mai aratau la fel ca pe instructiuni, fara se mentioneze la ,,defecte,, , uneori produsul era de fapt incomplet). Ma astept sa mai existe si vicii ascunse
Am Genius, deci pot să returnez oricând în fereastra de 60 de zile. Dar de obicei nu accept ceva cu probleme. Chiar și placa asta era să o refuz, pentru că a ei cutie nu era într-o stare prea bună.
Quote Originally Posted by Antiohh View Post
e bine ca in Romania poti sa faci retur usor, dar daca comanzi din afara de pe ebay, nu e mult mai costisitor si consumator de timp returul?
Depinde. Sunt selleri pe eBay "consacrați", care după ani de zile cu zeci de mii de tranzacții, încă au 100%. Țin enorm de mult la statusul lor, nu riscă ei să trimită ceva aiurea pt. a-și strica ratingul. Până și servere iau (de la băieții din Datacenter am prins câteva hint-uri), pentru că de obicei arată și merg impecabil. Când vorbim de Germania, UK, selleri tari pe eBay, riscurile sunt minime. Plus că poți discuta cu ei și primești extra detalii and stuff. Adaugă și Amazon la listă, și ai de unde.

P.S. Am avut caz cu produs venit DOA de pe eBay, mi-a zis omul nici să nu-l mai trimit înapoi, a trimis deja replacement.
P.P.S. De pe OLX mi-am luat o groază de țepe, și nu mai am chef de riscuri. Acolo da vicii ascunse. Sau, să vezi cum arată produs "CA NOU" vândut pe OLX, de zici că a mâncat pe el în ultimele 6 luni de folosire... Din păcate, la OLX chiar nu ai nimic asemănător cu eBay, să poți face ceva în caz de țeapă (doar Poliția). Păcat că Okazii.ro s-a dus în cap.