Tine cont ca este doar un controller + display LCD 60hz mediocru. Nu exista functionalitate tableta, nu are internal storage, nu are nimic.
Nu functioneaza nici in cloud, ai nevoie de un PS5, altfel e dead weight. Il cari cu tine in concediu si iti pica conexiunea acasa: dead weight.
Sa zicem ca o sa existe jailbreak la un moment dat, dar cel mai probabil are storage intern minuscul, doar pt OS, si hardware low-end, asa ca e din nou useless.

Te chinui cu smartphone + DualSense (sau Backbone or else) dupa tine, dar preferi sa te chinui cu smartphone + PS Portal dupa tine? (smartphone-ul oricum il cari cu tine). Eu prefer prima varianta, am display mai bun, dispozitiv pe care fac orice, incarc un sg device, emulez ce vreau eu, etc.

Este un produs cu o utilitate extrem de limitata si nisata (faci acelasi lucru & more si pe PC/tableta/smartphone/PSV), sunt 100% sigur ca o sa fie fail, si o sa-l vedem la 499 lei dupa un an de la lansare, apoi se va opri treptat productia.

Am vazut pe olx Nintendo Switch OLED sigilat la 1200 lei. Sau poti sa-ti iei un Steam Deck refurbished, sau Switch Lite, sau o tableta decenta pt emulare & PS Remote Play. Sunt atatea optiuni infinit mai bune decat PS Portal la 1000 lei, care fac acelasi lucru and tons more.