Single post: Gran Turismo 7
-
Member
Jocul este accesibil. Returnal este altceva, o supriza placuta. Gran Turismo este un brand, exista asteptari de la un asemenea titlu. Daca un "gamer" considera ca nu e nevoie de grind pentru a avea in garajul tau virtual un Mclaren F1, un Porsche 911 Strassenversion (o vezi doar expusa la muzeul lor - Porsche, cine are asa ceva e ridicol de bogat) sau un Mercedes CLK GTR nu intelege acest joc, nu a jucat un Gran Turismo anterior si probabil ar trebui sa fie redirectionat catre NFS & friends. Acest post este arogant la prima citire, doar cei care au mai jucat Gran Turismo anterior poate inteleg mai bine ce scriu aici. GT7 pe langa componenta online (unde poti dovedi ca esti super meserias) este un omagiu adus industriei auto; Da, are 15 skyline, 15 corolle si inca vreo 15 impreze si vreo 15 lancer evolution si ce or mai fi. Stiu, enervant nici mie nu-mi place acest aspect (cred ca din GT3 tot au fost asa). Au un motiv altfel nu ar fi acolo. De-a lungul a peste 25 de ani au fost zeci de simulatoare auto, GT a ramas, sigur se poate spune la fel si despre NFS care e putin mai batran insa anteriorul este despre altceva (a suferit atatea mutatii jocul asta incat nici nu stiu cum sa-l iau, il joc si-l dau deoparte). Iau apararea lui GT ca m-am informat in ultimul an ce inseamna - mai mult decat un joc sau un film care tocmai a iesit; intalnirile pe care developerii le-au avut in ultimul deceniu cu producatorii de masini (prototipurile vision -pai isi asociaza Bugatti, Mercedes-Benz sau Ferrari numele cu oricine?), implicarea Gran Turismo in industria automobilistica cu nume grele si decernarea de premii pentru cele mai frumoase masini din lume. Cine face asta? Nu exista titlu... Restul sunt jocuri... Aici ai o enciclopedie, simti pasiunea pusa. Career mode nu este asa de stufos ca in GT4 (am mai zis asta) insa e decent. Si daca vrei sa ai in garaj Mclarenul F1 trebuie sa muncesti un pic pentru ea (ca nu e ca-n NFS o mizerie), in realitate nu-ti permiti asa ceva - asta e ideea. Sa apreciezi!