Parca am un deja-vu Cybperunk 2077 la ce vad ca postati voi aici... Eu am dormit ceva gen maxim 4 ore in 3 zile, atat de tare m-a prins jocul. Ma asez la Starfield spunand "hai ca mai fac doar un quest... maxim o ora-doua" si ma trezesc ca au trecut sase-sapte ore... Pentru mine, e Fallout pur, dus la urmatorul nivel. Ca si la Cyberpunk, ii dau nota 9/10 fara probleme.
P.S. Azi noapte am visat ca am devenit evil in joc... si in loc sa-i ajut pe niste colonisti care au plecat de pe Terra acum peste 200 de ani (au murit generatii pe nava aceea, pentru a ajunge pe planeta tinta - Paradisio parca ii spune), m-am dus si am ales sa le sabotez reactorul, sa-i arunc in aer (in felul acesta pastrand eu toate resursele necesare si nemaifiind nevoie sa fac eu pe negociatorul intre ei si cei ce ocupau planeta - asta asa, pentru cei care se plang de loading screens). Damn, captain...
---------- Post added 04-09-2023 at 12:03 ----------
Pentru cei care il joaca pe PC, exista deja un mod care face "ReShade injection" (DLSS 3.5), in caz ca va deranjeaza luminozitatea aceea.
---------- Post added 04-09-2023 at 12:09 ----------
Asta chiar trebuie sa o incerc. Adica stiu ca eu le-am pus super arme, si pana nu le-am dat si munitie, stateau ca prostii si se uitau cum muream. Singura solutie cu munitie "nelimitata" a fost sa le activez mining laser-ul, dar acela devine slabut destul de early in-game. Chiar, daca ati gasit pe undeva vreun mining laser mult mai bun, let me know.
---------- Post added 04-09-2023 at 12:11 ----------
In timp ce unii de-abia strang bani pentru o amarata de nava (desi am pus ochii pe Mantis), altii deja au recreat Millenium Falcon in Starfield.
https://www.instagram.com/reel/CwnZRkbR8G2/
---------- Post added 04-09-2023 at 12:13 ----------
Si o veste buna si pentru cei care-l joaca pe Xbox: Starfield devs confirm Xbox users get mod support! Yay!
---------- Post added 04-09-2023 at 12:24 ----------
Si inca un goodie, tot pentru PC, aveti aici un .ini prin care puteti sa modificati FOV de la 75 la 100 (sau cat vreti): Starfield FOV and Optimization Mods Are Already Out on Nexus.

Reply With Quote