Quote Originally Posted by MonkY View Post
Parca am un deja-vu Cybperunk 2077 la ce vad ca postati voi aici...
Ai punctat foarte bine aici - parca se repeta povestea lui Cyberpunk, un joc care si mie mi-a placut foarte mult, jucat day 1 si terminat fara probleme prea mari, un joc bun, dar departe de ce au promis si de ce putea fi.

Aici la fel - au promis ceva si au livrat altceva. Nu am dubii ca jocul nu este bun, dar sunt sigur ca este departe de notele de 9 si 10 primite, daca comparam cu ce au spus ei si cu ce mai exista pe piata la momentul actual.
Heck, daca comparam cu un joc facut pentru generatia actuala de console si tot pare invechit pe toate partile, mai putin la partea grafica, nu neaparat la cum arata, ci la cate resurse foloseste pentru lucruri absolut inutile.

O alta chestie care trebuia sa bata la ochi, dar pe care cumva am trecut-o cu vederea, este faptul ca nu au aratat pic de gameplay real inainte de lansare (si nu ma refer la alea 45 de minute super editate din Iunie), nu au existat evenimente de hands-on preview, open beta sau orice fel de hands on in industrie despre care sa se poata vorbi, inaintea lansarii.
Atunci se afla clar ca nu exista planete, ca exista tone de loading screen si ca jocul a ramas, overall, prin 2010.

Also, referitor la mods pe Xbox, cel mai probabil folosirea lor vor dezactiva achievements-urile, deci pentru cine joaca "normal", acestea vor fi inutile.