Mbon, in timp ce altii se plang ca jocul e horror, eu am stat vreo 3-4 ore sa-mi construiesc nava custom, dupa cum am vrut. Desigur, fiind pe la inceputurile jocului, multe module avansate nu sunt disponibile (trebuiesc crescute skill-urile de pe tree-ul de Science). Mi-a iesit o struto-camila (pare a fi mai mult un cargo ship decat un fighter, la cate module de cargo i-am tras). Cu aprox. 40K mi-am facut nava pe care am primit-o din misiunea aceea "secreta" cu Mantis (nice outfits too), de pot sa car de 5-6x mai mult, shield-uri de 2x mai bune, jumpdrive ceva mai mare, si arme pe masura. Mai ramane sa inteleg cum naiba sa am in nava toate cele (gen Research lab, Medical lab, etc...).
Btw, aproape ca nu exista misiune mai importanta sa nu te lovesti de "touch-ul" stil Bethesda. Mare grija la ce alegeri faceti, ca daca va puneti rau cu unele factiuni, o sa plangeti mai incolo. Un exemplu funny aici, dupa ce am luat nava aceea din misiunea cu Mantis, acum cand atac piratii, sunt sanse ca ei sa ma recunoasca (gen "OMG, it's THE MANTIS!!!") si sa se retraga pur si simplu din lupta, sa-mi ceara iertare... La fel, mergi in costumul de Mantis pe cine stie ce planeta, si te recunoaste careva... random. "Look, I told you THE MANTIS is real!".
Alt fun fact. Am luat perk-ul acela cu "Your biggest fan". Eram pe jos de ras, mai avea un pic si-mi cerea sa-i dau autograf. Funny e ca din cand in cand, mai apare si-mi da cine stie ce gifts...
Acum, sfaturi pentru cei care se plang de joc (in special cei care nici macar nu l-au jucat), eu n-am. Dar pentru cei care-l joaca, v-as recomanda sa va rupeti un pic de firul principal al story-ului. Firul principal fiind cel cu artefactele, via Constelation. La un moment dat devine un pic repetitiv, dar va merita, pentru ca va activa ceva (si aici nu zic nimic, sa nu va stric surpriza). Insa faceti intre timp si extra misiuni pt. Vanguard and co... inaintati si pe alte fire (de multe ori s-ar putea sa aveti norocul sa aveti mai multe quest-uri in aceeasi zona, din diverse factiuni - vedeti ca exista un togle prin care puteti schimba "Show all targets" la quests, nu doar "main quest target"). Multe din side-quests si alte factiuni sunt pur si simplu wow. De exp. te plictisesti de cauta artefacte prin mine and stuff, te duci frumusel si te bati cu terrormorphii aia (sau cum Dzeu le zice).
Btw, spre rusinea mea, eu inca nu am facut niciun outpost. Sau in fine, am facut, dar a fost asa, la misto. Any tips/hints for this?
P.S. Un alt hint: alergati cat mai mult cu inventarul mai plin de 75%, ca sa puteti ajunge la +50Kg. Si cresteti perk-urile acelea pt. armor mods, pentru ca veti putea sa echipati armurile cu mod-uri gen "All resources are now 25% lighter". Enjoy!
---------- Post added 05-09-2023 at 12:23 ----------
Ah, si inca o duda care mie mi-a scos peri albi. La constructia navei, s-ar putea sa va loviti de eroarea aceea cu "Some modules are not connected". Din orice unghi te-ai uita, nava pare OK... te apuci sa scoti modul cu modul, test again, and so on. Well, am gasit o metoda prin care poti verifica usor ce e in neregula. Pe consola tii apasat LB (e un fel de Select All), si apar toate modulele selectate cu verde, exceptie facand fix modulul care nu e conectat corect. Trust me, va salveaza de multi nervi.
---------- Post added 05-09-2023 at 13:21 ----------
Meanwhile: Starfield leads to 1000% Xbox Series X sales increase on Amazon.

Reply With Quote