Deci, am ajuns in Atlantic city si am dat din greseala in multime cu o grenada, toti sa ma impuste dupa, m-au omorat, m-am teleportat in alte parti si degeaba, cum fac sa ma lase in pace? Vad ca am un bounty, dar unde naiba il platesc daca in oras toti trag in mine?
---------- Post added 07-09-2023 at 20:15 ----------
Mda, singura solutie a fost sa dau re-load la un old save. Am incercat unele solutii de pe internet cum ar fi sa ma ascund pana se calmeaza apele, dar degeaba, cand ma vedeau trageau iar toti in mine, am incercat la un kiosk cu platesc bounty-ul dar spunea ceva de United Colonies sa ma duc la ei sa fac nuj e dar daca faceam asta ma impuscau si aia instant ca doar ma duceam ibtr-o sectie de politie. Urata treaba, mai ales pentru cei noi in joc, caci te debusoleaza, pur si simplu nu stii ce sa faci, iar jocul fiind relativ nou, nici pe net nu gasesti solutii. Puteau sa faca sa te teleportezi pe alta planeta iar cand revii sa fie totul normal dar deh…
In alta oridine de idei, doamne cateeeee loading-uri are, o sa devina cu siguranta enervant mai tarziu.
In New Atlantis am observat o grafica infecta, de domeniul trecutului, poate pe PC e altceva, dar pe xbox oribil. Grafica apa, grafica cascada, grafica pomi sau acele crengute de brad pe jos, arata de parca nu s-ar incarca in totalitate grafica. Plus anumite glitch-uri la NPC-uri.
Cum am intrat in New Atlantis m-a luat o nostalgie de jocuri de anii 2010 sincer. Consider ca si cu Xbox si PS5 ar trebui sa isi ceara scuze pentru marketing-ul de rahat cu privire la grafica din jocuri.
Alta chestie, am mai precizat si in alt post, au dat la nesimtire copy si paste la sunete din fallout 4 in prostie, nu ca m-ar deranja, dar cand citeai sau ascultai acele auto-laude cum ca 25 years in the making, iti vine acum sa iti dai palme.
Puteti spune ce vreti, dar razvan chiar are dreptate, poate nu in totalitate, dar in 90% din cazuri da. Si DA, in unele cazuri chiar arata si se simte a joc de 2008-2010.
De jucat tot il joc, ca e acel fallout feeling si asta ma atrage, il voi si cumpara pentru colectie, dar comparativ cu jocurile actuale pare cam old in unele situatii.

Reply With Quote