Dar eu nu am jignit pe nimeni, am zis doar ca nu inteleg cum de place oamenilor si a prins atat de bine - oamenii efectiv nu vad si nu se lovesc de acele loading screens sau lipsa hartii sau restul problemelor? - iar asta inseamna ca asa cum eu vin cu argumente pentru care nu-mi place, fiind un dialog, ma astept sa se vina cu contra-argumente, nu cu chestii de genu - HA. ESTI PROST! Tu nu te uiti la tutoriale? stai pe telefon? Sau si mai bunul "joaca pe PS5" - ce-am ras...
Si da, pot sa merg si mai departe de anii 90, pentru ca Fallout 4 e la fel ca 3 si ca Skyrimg si Oblivion si Morrowind - acelasi UI mizerabil care poate fi facut folosibil doar cu mods, aceleasi loading screens la intrare/iesit din orice, sau schimbat zone samd. Desi pot spune sincer ca alea erau mai deschise si nu atat de fractionate de orice.
Cat de jucat Starfield pe cel mai bun PC din 2008, din moment ce aia e rezolutia de pe Series S, as zice ca nu ar merge pe PC-urile din 2008. Si asta nu pentru ca este un joc prea bun, ci pentru ca este exces de poligoane si texturi de rezolutie mult prea mari - asa cum am zis inca dinainte sa iasa jocul. Daca nu faceau excesu ala de poligoane, cu siguranta rula fara probleme si pe Xbox One.
E ca la Crysis cu Can it run Crysis? mode. Normal, daca dai sa randeze at all times, tot nivelul la detaliu maxim, atunci ai 1fps cand stai si te uiti la skybox dintr-o cutie. Asta nu inseamna ca jocul e bun, ci ca e facut de niste imbecili care nu stiu ce inseamna optimizare - nu ma refer la jocul de fata, desigur, ci exagerez ca sa prove a point.
Si da, asta va urma - sa nu mai joc, cand ma voi plictisi de tot de el - dar pana atunci trag de mine sa vad cat mai mult - cine stie ce descopar care-mi schimba complet perceptia despre joc.
Problema cea mai mare nu e ce au livrat, ci ce au "omis" sa spuna inainte de lansare, ca sa creasca hype-ul si sa cumpere lumea jocul.
Cu siguranta nu ar fi cumparat mai mult de o mana de oameni, jocul, daca ar fi zis in prezentari - da, avem loading screens la orice! si da, difera, uneori poti sta 3-5s, cand urci in nava si ai cate 3 loading screens, alteori stai 40s cand dai loading dupa ce mori sau chiar 1 min cand mergi pe alta harta! Si sunt multe! YEY!
Ah si nu avem planete, avem doar impresia ca sunt planete! Ah si nu am introdus harta, pentru ca nu credem ca lumea isi doreste/are nevoie de asta.
Dar cumparati jocul - o sa fie senzational
Enjoy the game man. Ma bucur ca-ti place. Dar te rog eu, nu-mi spune ca nu simti nevoia de o harta sau ca nu ti se pare deranjant cat de fractionat este jocul de 1000 de loading screens la orice, indiferent ca poti sa stai intr-o zona, afara, sau intr-o mina, 5h, fara loading screens.
Din cate stiu, au zis ca e infinit. Nu stiu daca asta a si iesit.

Reply With Quote