Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Starfield

1. #227 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by SieNoK View Post
    grafica e varza
    Pe ce platforma il joci?
    Las aici cateva poze luate total random din Xbox Series X (n-as fi stat acum sa bag stick sa le salvez dar m-a intrigat putin exprimarea ta), cum sa spui ca e varza dpdv grafic dupa prima ora?

Din punctul meu de vedere Starfield este unul dintre cele mai aratoase jocuri lansate in ultime vreme, iluminarea si calitatea texturilor mi se par la ce mai inalt nivel, cel putin pe Xbox Series X sau un PC capabil.
    N-am vazut asemenea calitate a texturilor de la Resident Evil Village, Dumnezeule, sper ca nu traim in lumi paralele .

Quote Originally Posted by SieNoK View Post
    M-am jucat si eu aseara o ora
    Sunt de acord ca jocul are destule hibe care ar necesita interventie, am listat si eu cateva minusuri mai sus, dar sa spui ca grafic e varza mi se pare din alt univers, dupa doar 1 ora de joc..
    Attached Images Attached Images starfield-2023-09-07-12-14-40.png starfield-2023-09-07-13-08-11.png starfield-2023-09-07-14-57-16.png starfield-2023-09-07-15-03-48.png starfield-2023-09-07-16-12-04.png starfield-2023-09-07-16-31-04.png