Quote Originally Posted by SieNoK View Post
Uita-te ce margini are canapeaua aia pe care sta nenea aia in poza, sau biroul din spate, anti-aliasingul e la pamant.

Pe Xbox series S il joc.

Nu mi se pare nimic aratos. Aratos e Spider-Man 1 inclusiv pe PS4.

E hype mare in lipsa de alte jocuri interesante, in octombrie asta o sa fie trimis la groapa de gunoi a istoriei )))))))

Un No Man's Sky neinspirat. Copie nereusita, cand m-a pus sa iau laserul sa minez, am zis, ah, pai stiu de undeva asta, de la No Man Sky...
Ma faci sa iau apararea jocului si nu-mi place

Nu prea inteleg la ce te referi din poza aia cu canapeaua sau masa, dar inteleg de ce spui ca arata nasol, iar asta e pentru ca-l joci pe Series S - nu uita, te rog, ca acolo jocul ruleaza la nivel de detalii foarte scazut comparativ cu Series X, dar si la o rezolutie foarte mica (up to 900p).

Revenind putin la canapea, e super rotunjita, are scupt-ul ala in lemn facut pe bune, nu doar din textura, iar texturile de pe ea sunt de rezolutie foarte mare, mai ales daca iei in cosiderare restul camerei si faptul ca toate cartile din biblotecile alea sunt modelate si texturate individual, scaunele din spate sunt rotunjite, avem detalii mari pana si la barca aia din dreapta care putea sa nu existe, si multe altele, iar umbrele pentru AO sunt randate in toata camera.

Da, sunt unele margini unde se vede lipsa unui AA mai bun, dar pentru o consola, eu zic ca puteau scade si mai mult detaliile ca sa ajunga la un 60fps si tot sa arate mai bine decat majoritatea jocurilor de pe piata.

Cat de Spider-Man de PS4, eu cred ca te pacalesti singur. Geometria acolo, cel putin in oras, inseamna cuburi simple cu texturi simple, ce in lumina aia galbena, totul arata bine. Ala e exemplu de joc simplu, facut sa para complex.
Ai rabdare sa vezi 2-ul si ce inseamna geometrie in oras. Poate atunci vei observa in ce hal de simplu arata 1 de fapt.