Am început și eu să-l joc în acest weekend. Din păcate jobul nu-mi permite timp liber în cursul săptămânii.
E fantastic jocul. In primul outpost, practic misiunea de training, am adunat tot ce puteam găsi valoros, până nu mai avea loc nici robotul nici eu
Nu am jucat Fallout , doar puțin Skyrim, așa că a fost o experiență super până acum. Efectiv făceam doar side jobs care creează oportunități pentru alte side jobs, etc. Am înțeles că nu are level cap deci in principiu putem investi mult în personaj și skills cat mai diverse, nu ? Voi ce ați ales la început ?
Din punct de vedere grafic e arătos dar se simte totuși 30fps cap și unele texturi se încarcă mai greu. Îl joc pe series x. In rest, nu am întâlnit bugs dar abia am level 5.
Nu am plecat din New Atlantis decât pentru o misiune de Cargo Shipping, ceva pe o planetă din același sistem solar. Îmi place ca poți investi în skills și să vezi un impact imediat cum e la stealth sau la visor cu funcții noi, sau capacitatea de targeting individual a navelor pentru a le dezafecta și prădui.
Abia aștept weekendul următor. Spor la joc !

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk