Quote Originally Posted by musat View Post
Se pot aplica coduri de reducere pentru jocuri la precomanda sau pretul ramane intreg (jocul luat de la Altex)? Vreau sa comand Spider-Man 2 si ma gandeam daca sa mai astept ceva "reduceri" la jocuri care pot sa mai apara.
Quote Originally Posted by LucKos View Post
Îți confirm eu că se poate și la precomenzi (dacă te referi la vouchere valorice prin "coduri de reducere") . Așa am făcut eu cu Scorn Deluxe PS5. Dacă te referi la reducerile care le mai dă Altex pe anumite categorii de jocuri, de obicei nu intră pre-comenzile.

Salut! Asa cum a mentionat si LucKos, jocurile la precomanda nu intra in campaniile de reduceri uzuale. Totusi, sunt mici exceptii in anumite cazuri, dar asta cand e campanie de la producatorul jocului.


Quote Originally Posted by andrei_867 View Post
Salut ATX-MG!

Veti avea disponibil Final Fantasy VII Rebirth Deluxe pentru precomanda?

Salut! E posibil, dar nu am primit inca informatii de la furnizor.


Quote Originally Posted by Phi View Post
Salut. Scorn Deluxe Edition PS5 urmeaza sa fie lansat in 3 octombrie. Pe site observ ca e tot data standard de 31 decembrie. Poti confirma te rog ca o sa il avem cand se lanseaza? Mersi

Salut! Urmeaza sa se actualizeze si in site data lansarii. O Sa primiti in timp util jocul.


Good news. Urmeaza sa apara in curand la precomanda Lords of the Fallen Standard si Deluxe Edition. Vom avea si Collector's Edition, dar asteptam sa ni se confirme alocarea.