Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max
-
Admin
Parca vad ca apare un nou trend, tipic Apple: "glassgate". O fi vreun lot cu probleme? S-o fi prostit Apple fix la anduranta (cand incepusera sa devina si ei super OK)? Habar n-am, dar da, nu ar trebui sa se intample, mai ales pe cel mai scump model al lor.
Da, 17.0.2 este disponibil doar pentru seria 15. Pentru celelalte, maximul este 17.0.1.
P.S. Nu stiu ce pantaloni aveti voi, dar eu n-as risca cu niciun Pro Max sa-l tin asa.
Meanwhile, in China, in primele 2 ore s-au vandut cu 253% mai bine ca anul trecut: Apple’s iPhone 15 Defies Odds in China by Shattering Previous Sales Records.
---------- Post added 23-09-2023 at 14:37 ----------
Btw, un mic tweak pentru iOS 17. Mergeti la Settings - Accesibility - Touch - Haptic Touch si setati pe Fast (inainte era doar Default sau Slow). You'll thank me later.