Single post: iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max
-
Admin

Originally Posted by
JeNeI
BTW, a reusit cineva sa primeasca ceva informatii de la eMag referitor la timpul de livrare?
Nr de telefon a lor face trimitere la chat, unde robotelul nu prea ajuta.
La robotel, spune-i ca nu sunt suficiente informatiile, pana va ajunge la punctul in care te va pune in contact cu un operator. Robotelul e acolo doar pentru basics stuff, si cam atat.

Originally Posted by
JohnnyUSA
Nu va primi nimeni, nici ei nu stiu. E acelasi haos an de an pentru ca nu se aloca precomenzi pt stocul “pe bune”.
Iar eMag, de cand au devenit cel mai mare retailer pe online, nu prea mai dau doi bani pe comunicare si interactiune cu clientii.
Ultimii ani mi-au demonstrat ca cel putin pe partea de precomenzi, Altex sunt mai seriosi, poate chiar mult mai seriosi decat eMag.
Total de acord cu partea ca e din ce in ce mai greu sa iei legatura cu cineva care sa rezolve o problema... si trebuie sa recunosc ca de multe ori, mai repede m-a rezolvat echipa eMag de pe Facebook, decat cei de pe chat-ul eMag.
Beleaua cu stocurile e de o alta natura, nu despre faptul ca nu vrea eMag (sau Altex) sa vanda. De exp. eMag cere 20.000 de bucati iPhone varianta X, si primeste 5.000 (valabil si la ceilalti). Nu prea au solutii, asa ca tac malc, livreaza doar ce au (in functie si de ce noroc ai avut cu varianta pe care ai comandat-o). Ce-i drept, ar putea si ei sa comunice mult mai bine. Sa spuna oamenilor "Ne pare rau, s-au epuizat stocurile, vom mai primit urmatorul lot in aproximativ X zile". Sau macar sa te sune cineva sa-ti spuna "stiti, nu mai avem varianta pe care ati precomandat-o dvs pe negru, dar avem albastru. Sau, nu mai avem de 256, nu vreti de 512?"... Pentru ca totusi, vorbim de produse destul de scumpe, nu vanzare de pampers... Pacat. E si motivul pentru care imi place din ce in ce mai mult Amazon.