Single post: iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max
-
Admin
Mda, ma uitam pe grupul de la Mobillisimo, si am realizat ca e plin de hateri Apple prin tarisoara asta. Dupa ce ca suntem vai mama noastra, uram orice are vreo origine americana, dar iubim la maxim ce fac chinezii.
De exp. m-am implicat un pic sa-l ajut pe un tip care se plangea ca al lui 15 Pro Max se supra-incalzeste. Dupa ce a zis ca e cel mai de kko telefon, ca ii sacadeaza jocurile, blah blah... i-am facut ceva teste, i-am recomandat una alta... si cand sa ma incing mai bine (ca ne luase deja cu iSheeps), mi-a dat PM un amic. Mi-a zis "calmeaza-te man, ca asta n-are bani nici sa-si ia Android de 1.000 de lei, nu are el 15 Pro Max. E doar hate". Am ramas... wow! Adica exista unii care chiar isi pierd vremea pentru a da astfel de fake-uri?!? Mai ales ca omul asta, romanas de-al nostru fiind, aproape sigur nu e platit. Sau, o fi?
Anyway, a cam terminat si al meu cu indexarile si toate cele, si incepe sa se simta bine bateria. Apropos de asta, eu nu inteleg cum in continuare unii se plang de baterie mai slaba, cand se stie clar ca iOS-ul tot scaneaza si optimizeza prin background (la mine de exp. cred ca a stat cel mai mult sa-mi indexeze si sa-mi caute people din poze si videos)?
La voi cum e?