Eu sunt un tip care printre altele imi plac jocurile cu bataie. Am multe titluri, 95 % stau degeaba. Am jucat Mortal Kombat Ultimate cand eram copil cu vecinii de cartier ani la randul pe Sega Genesis si l-am invatat atunci, aveam foi cu scheme... eheee... vremuri. M-am apucat acum de MK-ul de fata din ambitie sa-i fac platina si pot spune ca e placut, hiturile sunt usoare, intuitive, practice mode-ul te ajuta enorm + ca, creeaza dependenta. E pe gustul meu! Sigur si Street Fighter 6 e la un alt nivel acum, mai simplu fata de acum 20 de ani insa modurile alea de clasic, avansat eu le gasesc aiurea si nu-mi place cum sunt desenate caracterele. Mie imi place cel mai mult MK ca e mai permisiv, in functie de ce skill ai ca si player fighting games. Asta e impresia mea. Am intrat online la Street Fighter V sau King of Fighters XV si maturau cu mine pe jos, playerii de acolo, efectiv abia ma ridicam si mi-o incasam. Aici stau altfel lucrurile. In final ca-n multe altele e o chestie de gusturi.